Friday, November 25, 2011

Alexandrina - invitata sa cante la concertul Blazzaj
Astazi Blazzaj concerteaza la Clubul Taranului, incepand cu ora 21:00. Iar invitata special este Alexandrina, pentru o aparitie ravisatnta, feminina!

Mai multe detalii:
Toti cei care vor sa se simta relaxati ca in hamacul din sufragerie, sunt invitati vineri, 25 noiembrie, ora 21:00, in CLUBUL TARANULUI din Bucuresti, la o experienta dansanta memorabila pe ritmurile trupei BLAZZAJ, Sunetele complexe si energizante va vor propulsa dens si intens, intr-un mod ingenios, spre doze legale de dementa, fericire si ironie. Dupa deprinderea corecta a miscarilor Blazzaj, sunteti liberi sa va teleportati in universul orwellian al piesei Ograda, a carei coincidenta cu situatia actuala din Romania este pur intamplatoare. Sau nu.
Fondata in 1996 in Timisoara, la initiativa lui Eddie Neumann si Florin Barbu, purtand initial numele de „ FunkinLeFree”, formatia BLAZZAJ se impune printr-un sound plin de energie, culoare si originalitate. Actualii soldati de funk, Tavi Horvath (voce), Vali Potra (tobe), Petrică Ionuţescu (trompetă), Uţu Pascu (bass), Horia Crişovan (chitară) şi Lucian Nagy (saxofon), desi implicati de-a lungul timpului si in alte proiecte muzicale individuale, iti vor fi calauzele blazzajistice in seara de vineri, 25 noiembrie.

Blazzaj virtual:

http://soundcloud.com/blazzaj/ograda
http://www.myspace.com/blazzaj
http://www.youtube.com/user/blazzajband

Bilet: 15 Lei.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...