Tuesday, July 1, 2014

Alexandrina la Control day Out 3


Dupa cum bine stiti, Alexandrina a fost headliner pentru festivalul Control Day Out 3, care a avut loc pe 27 iunie 2014.
Artista a impartit scena cu nume sonore precum Fine It's Pink, When Saints Go Machine, ChinaWoman si Tricky.
Din pacate, acest festival a nemultumit numeroase persoane prezente la eveniment. Multi dintre cei prezenti au venit special pentru Alexandrina, insa, din cauza faptului ca programul s-a decalat cu aproximativ 30 de minute, cantaretei i-a fost taiat din timpul alocat concertului propriu-zis.
Inainte de a trece la imaginile din concert as dori sa-mi exprim parerea asupra acestui eveniment.
Daca te-ai dus la Control Day Out 3 fara asteptari mari, atunci inseamna ca ai fost placut surprins. Fine It's Pink au deschis evenimentul, insa nu au avut parte de un public numeros, ceea ce a fost mare pacat. Highlight-ul zilei mi s-au parut baietii de la When Saints Go Machine, a caror muzica este potrivita pentru festivaluri, ei interactionand si cu publicul, aducand o atmosfera placuta si vesela alecei zile. Un numar de care m-as fi lipsit a fost al celor de la ChinaWoman, artista si membrii trupei nu au interactionat si nu au simtit publicul, chitaristul aratand de parca a fost tarat cu forta pe scena, la final nedorind sa mai apara pe scena.
Cat despre Alexandrina, cu totii ne-am fi dorit sa cante mai mult, au aparut si cateva incidente din public in timpul prestatiei sale, o domnisoara care a baut peste masura apucandu-se sa strige tot felul de injurii. Poate ca un astfel de peisaj nu o caracteriseaza pe Alexandrina, insa a cantat impecabil, cu usoare exagerari pe ultima piesa turturelele - muturelele.
Insa pe tot parcursul festivalului am avut un sentiment de siguranta, alte incidente neavand loc.

Setlist-ul Alexandrinei:
Intro
Flori de Spin
Avionul de Aur
Pijamale Reci
Noi Doi
La Russe
Turturelele - Muturelele

Intro + Flori de spin


Pijamale reci


La Russe


Turturelele muturelele


Nu am reusit sa mai filmez si celelalte melodii, dar puteti asculta inregistrarea piesei Avionul de Aur din concertul de lansare al albumului Flori de Spin:

Avionul de aurNo comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...