Tuesday, February 14, 2012

Despre lansarea viitorului albumAsa cum a anuntat Alexandrina pe facebook, albumul cu numarul 2 se apropie cu pasi repezi!

"Acest VIS IN VIS este ultimul concert in perioada ce urmeaza. Vom lua o pauza pana in luna mai, cand va avea loc lansarea urmatorului album "ALEXANDRINA".
Va asteptam vineri cu bratele deschise!! :))"


Voi cum credeti ca va suna acest album?
Din interviurile anterioare am reusit sa aflam ca albumul va contine 20 de piese.
Din interviul acordat "Formulei As" pe care il puteti citi aici aflam:
I:Si in ce priveste muzica, ce delicatese ne prepari?
R:Pregatesc cel de-al doilea album, care se va numi, probabil, "Alexandrina". In cazul in care se va ivi un cuvant mai bun, care sa reprezinte si sa cuprinda in sensul sau cele 20 de cantece care vor fi incluse pe albumul urmator, voi schimba denumirea. Vor fi ceva piese orchestrate cu trupa, dar mai multe cantate de mine, la pian. Producatorul muzical al albumului este Silent Strike. Pe album vor fi incluse atat piese din ultimii ani, cat si piese foarte vechi, care nu au intrat pe primul album, carora le voi da o alta suflare: "Om de lut" .

Din Adevarul ( interviu ce il puteti citi aici ):
Despre viitorul album: "Pe album voi avea muzicieni care cântă la harpă și violoncel, cant cu Silent Strike, vreau să cant și cu Artanu o piesă, pentru că e o voce care sună foarte bine. E un album total diferit față de primul”.

Iar dintr-un interviu din Flip Flop ( click aici pentru articolul intreg ):
FlipFlop: Spune-ne, te rog, ceva despre planurile de viitor. Știu că lucrezi la un material discografic nou. Ce ne poți spune despre el?

Alexandrina: Vor fi incluse douăzeci de piese, atât vechi cât și noi; piese orchestrate cu trupa, piese cântate doar pian-voce.

FlipFlop: Ce înseamnă, în acest caz, piese vechi și ce înseamnă piese noi?

Alexandrina: Piese vechi, de exemplu: Avionul de aur – care nu a fost inclus pe primul album – Nimic nu e ca tine, Dorm… multe. Piesele noi sunt cele scrise recent, ca Pijamale reci sau Te simt. În ceea ce privește lansarea albumului, cel mai real ar fi primăvara anului 2012.

Aceastea fiind spuse sa inceapa numaratoarea inversa!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...